Bitcoin kontantprisanalys

Klicka här för AMBCryptos undersökning – En chans att vinna Trezor One

Ansvarsfriskrivning: Resultaten i följande artikel är de enda författarnas åsikter och bör inte betraktas som investeringsråd

Bitcoin Cash har stigit sedan slutet av september, men under de senaste fyra veckorna har det blivit mer turbulent

Kryptotillgången lyckades bryta motståndsnivån vid $ 341 ett par gånger, men dess värde möttes av en korrigering inom de närmaste 24 timmarna. Vid tidpunkten för pressen befann sig BCH i en liknande situation ännu en gång, med möjlighet till en tillbakagång extremt troligt.

Som förklarats tidigare har Bitcoin Profit ökat sedan 22 september, med BCH som bibehåller en position över stigande stigande supportnivå. Det är också viktigt att notera att 50-rörligt medelvärde fungerade som underliggande stöd, med token som studsade tillbaka över MA konsekvent.

Den viktigaste observationen som kan göras genom att titta på BCH: s marknadsstruktur är dess affinitet med rörelse i sidled. Det finns ingen särskild breakout då Bitcoin Cash enbart förlitar sig på den kollektiva hausseartade marknaden. Kryptotillgången toppade nyligen $ 380, en nivå som var dess omedelbara motstånd i skrivande stund. Men om dess tidigare toppar är några bevis, kan BCH vara redo för en annan ben-down under de närmaste dagarna.

Med tanke på kryptovalutans volatilitet borde supporten på $ 270 vara det sista testintervallet innan ytterligare ett steg högre i diagrammen. Å andra sidan pekade marknadsindikatorer på en högre rörelse före nästa prisnedgång.

Som framgår av bifogade diagram verkade EMA-banden växa ut i horisonten, något som kan föreslå en förstärkning av den hausseartade trenden vid presstiden. Relative Strength Index eller RSI ökade också ganska mycket, och det såg troligt ut att röra den överköpta zonen i diagrammen.

Slutligen pekade Awesome Oscillator eller AO också på återhämtningen av hausseartad fart i diagrammen. De gröna ljusen på AO: s histogram föreslog en uptick, en upptäckt som verkade sammanhängande med BCH: s prisrörelse.

Slutsats

För Bitcoin Cash är dess beroende av Bitcoin uppenbart. Kryptomarknaden kommer att fortsätta uppnå högre toppar för Bitcoin Cash, men en radikal förändring i framtiden kommer att leda till massiva korrigeringar under $ 300.