Bitcoin-hinnalla härät ovat yli 11880 dollaria, mitä seuraavaksi?

Bitcoin-hintalinja nousi 11880 dollarin rajan yläpuolelle 6. elokuuta. Salausvaluutan odotettiin lähestyvän lyhytaikaista ostoaluetta lähellä 12000 dollarin markkaa.

Päivän matalimmaksi kryptovaluutta laski 11583,21 dollarin rajaan. Kirjoittamishetkellä Bitcoinin havaittiin käyvän kauppaa USD 11867,3 dollarilla.

Mitä odottaa Bitcoinin hinnasta?


Trading View -analyytikko Trading Shot on sitä mieltä, että BTCUSD-pari testaa uudelleen vastusvyöhykkeen lähellä 12000 dollarin markkaa.

Analyytikko selitti, että salausvaluutta on käynyt kauppaa nousevalla rinnakkaisella kanavalla, jossa hinta oli enimmäkseen vakiintunut ostajien kertyessä. Tukivyöhyke oli merkitty vihreänä kauppaparin alapuolelle, kun taas vastusvyöhyke, jonka merkintä oli lähellä 12000 dollaria, oli kauppaparin korkein hankintahinta vuonna 2020.

Logaritmisen liikkuvan keskimääräisen konvergenssidiversiteetin (LMACD) teknisen indikaattorin sanotaan muodostavan ostokuvion, kun taas suhteellinen lujuusindeksi (RSI) näyttää laskevan 4 tunnin kaaviossa.

Tämä osoittaa, että nykyinen suuntaus osoittaa heikkoutta

Analyytikko piirsi nousevan rinnakkaiskanavan, jolla salausvaluutan kuningas näyttää käyvän kauppaa 27. heinäkuuta. Analyytikko uskoo, että tämä on lyhytaikaisen kaupan ostamismahdollisuus, jos kynttilät rikkovat nousevan rinnakkaiskaupan yläpuolella.